Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Elektro gitar alacağım, tavsiye...

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş Elektro gitar alacağım, tavsiye...

Selam arkadaşlar, yaklaşık 2-3 yıldır gitar çalıyorum. Bende şu an fender squier var. Ancak hem güzel görünüşlü hem de güzel bir sese sahip gitar almak istiyorum. Çok çeşitli bir repertuarım var: Gunsn roses - duman - yüksek sadakat- velvet revolver - scorpions - metallica. Fiyat olarak bir şey demiyorum, ancak çok uçuk olmasın Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler...

epiphone düşün

Yorum

epiphone, çakma gibson gibi oluyor ya. başka önerebileceğin varmı?

Yorum

seboistimm isimli üyeden alıntı Mesajı göster
        epiphone, çakma gibson gibi oluyor ya. başka önerebileceğin varmı?
        Bence kesinlikle öyle düşünme epiphone un çok güzel gitarları var.Ayrıca senin tarzına da çok uygun.

Epiphone LP 100
        Epiphone Les Paul 100 Ebony Elektro Gitar

Cort G260 (Coil-Tap i var)
        Cort G260 OPN Elektro Gitar

Ibanez Sa260
        Ibanez SA260FM AMB Elektro Gitar

Bunlara bir bak derim.

Yorum

ibanez güzel birşeye benziyo. Çok sağol. hani bazı gitarların klavyelerinde noktalar değil de böyle parıldıyan renkli şeyler oluyor. O şekilde daha iyi görünür bi gitar. Ne diyorsun? Varmı bi önerdiğin?

Yorum

O dediğin sanırım Ibanez Jem klavyesi oluyor.Steve Vai gitarı.Haklısın güzel görünüyor ama pahalı da oluyor onlar
            Jackson ların Köpekbalığı yüzgeci deseni de iyi parlıyor ama o da senin tarzına gitmez.

NOT:Bu arada Ibanez de de Coil Tap varmış haberin olsun
            Son güncelleyen lemmy_fan; 21-01-2009, 16:31.

Yorum

O zaman normal alırız, noktaların üzerine yapıştırırız:P ama Jem klavyesiz de sade görünüyo. Jem klavye, en fazla 600-700 TL ye kadar var mı önerdiğin bi gitar? Sesi güzel ve benim tarzda?

Yorum

şu an bunların haricinde aklıma telecaster geliyor bir tek...

Yorum

Telecasterde Jem klavye yok diye hatırlıyorum? yanlış mıyım?

Yorum

JEM klavye ya da onun gibi desenli klavye zor bulunur.Zaten bulsan bile Signature gitarlarda oluyor genelde, onlarda tuzlu oluyor

Yorum

o zaman şimdilik vazgeçicez, öyle görünüyo peki önerdiğin ibanez gitar hakkında bilgin varmı, hoşuma gitti rengi görünüşü falan, sesi nasıldır acaba? Ibanez SA260FM AMB Elektro Gitar

Yorum

S serisi Ibanez in diğer serilerine göre daha yumuşak tonlu.Yani ne çok sert ne çok yumuşak.H-S-S manyetik dizilimi var.Ayrıca Coil-Tap sayesinde köprüdeki Humbcuker ı da Single olarak kullanabilirsin.
                        Klavyesi de rahat.Ne çok kalın ne çok ince.Kısaca kullanışlı bir gitar.
                        Bir ara almayı düşündüm ama tonu bana fazla sert gelmedi o yüzden vazgeçtim.Yoksa tipi olsun özellikleri olsun iyi gitar.

NOT: Dostum sanırım bu gitar hakkında bir de konu açmışsın.Mümkün olduğunca az konu açalım ki forumda gereksiz konular oluşmasın.

Yorum

seboist bence o fiyat aralığında senin tarzına gidecek en iyi gitarlar yamahada var derim bende pasifica jmx 112 kullanıyorum tonu we klawye rahatlıgı ınanılmaz fıyatına göre bakmanı tavsiye edeerim.

Yorum

epiphone ler genelde les paul kasa olduğundan tip açıısndan kaybediyo ama sesi süper miş

Yorum

gitarist16 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                              epiphone ler genelde les paul kasa olduğundan tip açıısndan kaybediyo ama sesi süper miş
                              Les Paul un tipi Stat lara bin basar !
                              Ne öyle bi kolu uzun bi kolu kısa , gitar dediğin Les Paul gibi dolgun gözükür...

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X